sunnuntai 18. toukokuuta 2014

pitkästä aikaa


Kesä tuli yhtäkkiä. Olen tänään lähinnä syönyt jäätelöä. No, olen myös pessyt pyykkiä kovasti ja kuivannut sitä ulkona. Tosin en kaikkea... osan kuivaan kuitenkin rummussa, koska haluan vaatteista koirankarvat pois. No enivei, mukavaa kun on lämmintä, vaikka on nämä kelien vaihtelut kyllä aika omituisia.

* * *

No nyt on sitten viimein uudet värit sohvissa. Tässä siis muutos:


Oranssista ruskeaksi.
Appelsiinista suklaaksi.


Oikeastaan aloin jo niin tottua noihin oransseihin, että en tiiä mitä ajattelisin ruskeista... Ainakin niissä näkyy koirankarvat tosi hyvin (=liian hyvin). Ne on ihan ok, mutta toisaalta noi oranssit oli kyllä pirteät ja kivat. Mä vähän luulen, että hankin uudet valkoiset ja koitan uudelleen oranssia... nyt vain huomattavasti vähemmillä värimäärillä. Myös turkoosit houkuttaa, eli ehkä ostan jossain kohtaa vielä toisetkin uudet päälliset ja värjään ne sitten sillä...

* * *

Meillä on parin viikon kuluttua lakkiaiset. Onnea muruselle lakista! ♥ Nyt on niin, että en ole vielä oikein saanut juhlien laittamista mihinkään kuosiin... suunnitellut olen jotain, mutta jotenkin on vaikea vielä tehdä mitään. Saa nähdä tuleeko vielä kiire ja stressi asian kanssa. Meinaan tehdä kaiken tarjottavan itse ja siivotakin pitäis. Ja vapaapäiviä ei ole kuin kolme ennen juhlia; ensi viikolla keskiviikko ja torstai, ja juhlaviikolla perjantai, eli se juhlia edeltävä päivä... 

Juhlien vuoksi siivoamista ja puunaamista hiukan jarruttaa ajatus, että meillä alkaa niiden jälkeen välittömästi remontti. Lattioita auotaan, purueristeitä poistetaan, pari uunia puretaan... ja sitä rataa. Puoli alakertaa pitää tyhjentää jonnekin. Siinäpä riemukasta puuhaa kesälomaksi... En siis tiedä todellakaan viitsinkö vaivautua vaikkapa ikkunoita pesemään sen syvällisemmin. Todennäköisesti en. Ehkä ne juhlat menee siis vähemmälläkin laittamisella. Pääasia, että on herkuista notkuva pöytä, laseissa kuplivaa ja iloinen mieli. Ei noita kanien tekosia kuitenkaan millään piiloon saa, turhaa siis stressata. Tärkeintä on juhlia tyttären saavutusta, ei esitellä kotia.  

* * *

Olen vierottanut itseäni koneelta nyt ihan urakalla. Olen välillä ollut jopa pari päivää putkeen avaamatta koko konetta. Eikä mulla ole älypuhelinta, missä olisin voinut sitten sen sijaan notkua. Saattaa olla, että bloggailu tulee pian tiensä päähän. Tai blogi menee salasanan alle. Tai jotain, kenties. Kattoo nyt.

Toivotan kaikille aurinkoista tulevaa viikkoa!

Heli